Maak kans op een Michelin Sterrendiner

Bij aankoop van Michelin CrossClimate-banden

Maak kans op een galadiner voor twee ter waarde van €550,- bij aankoop van twee of meer Michelin CrossClimate banden. Het Chef’s diner, ter ere van de bekendmaking van de Michelinsterren voor restaurants, wordt verzorgd door 2 Michelin chefs.

 

Michelin CossClimate banden

Michelin CrossClimate banden combineren de duurzaamheid van een zomerband en de grip van een winterband: het perfecte compromis. Zo bent u elk seizoen voorbereid op alle weersomstandigheden, zonder dat u uw banden hoeft te wisselen.

 

Of bel ons op telefoonnummer 0180-515055.

 

*Bij aanschaf van 2 of 4 CrossClimate banden (losse banden) bij een Citroën Erkend Reparateur maakt u kans op 2 plaatsen voor het Chef’s diner tijdens de uitreiking van de Michelingids en de bekendmaking van de Michelinsterren t.w.v 275 euro pp. Het Chef’s diner vindt plaats in Amsterdam op 13 januari 2020. Stuur uw aankoopfactuur met hierop de vermelding van uw aankoop van Michelin CrossClimate banden naar citroenservicenl@citroen.com Deze winkans is geldig voor aankopen vanaf 23 september tot en met 30 november 2019. De trekking vindt plaats in week 40, 42, 44, 46 en 48. Na iedere trekking wordt de winnaar persoonlijk geïnformeerd en informeren wij de leverende Citroën Erkend Reparateur. De toegang tot het Michelinsterren galadiner is niet inwisselbaar voor geld.

 

 

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Werkplaatsafspraak

naar de planning

Actuele Acties

bekijk ze hier

Neem contact op

Contactinformatie