Gratis Winter Veiligheidscheck

Ga goed voorbereid en veilig de winter tegemoet

 

Uw Citroën tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto en de condities op de openbare wegen. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de gratis Winter veiligheidscheck en onze overige diensten.

 

GEEN VEILIGHEIDSDAG

Traditiegetrouw organiseren wij in november de Veiligheidsdag, maar vanwege de huidige situatie rondom Corona kan die helaas dit jaar niet plaats vinden. De Winter Veiligheidscheck wordt ook dit jaar gratis aangeboden, maar dan in een langere periode en alleen op afspraak. Hierbij wordt uw Citroën uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen.

Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw Citroën is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

 

HOUD HET HOOFD WARM

In uw Citroën is het lekker warm met de verwarming aan. Maar u moet er ook een keer uit. Wij helpen u dat aangename warme gevoel te behouden met een gratis reflecterende beanie bij uw bezoek voor de Winter Veiligheidscheck. Zolang de voorraad strekt!

 

OPGELADEN DE WINTER DOOR

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij u de accu tussentijds te laten controleren, ook als u geen problemen ervaart. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Mocht uw accu onverhoopt toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 15% korting op een nieuwe accu. *

AFSPRAAK MAKEN
Citroën

 

 

25% KORTING OP RUITENWISSER(S)

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen. Tijdelijk met 25% korting op alle ruitenwissers.*

 

AIRCO CHECK & REINIGING

Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet. Vanaf €39* kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

 

MAXIMALE GRIP

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. Wij checken uw banden graag en voorzien u direct van advies. U kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden. Naast veiligheid, doet u langer met uw banden als u zomer- en winterbanden afwisselt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

 

CORONA-MAATREGELEN

In het hele land zijn extra maatregelen genomen om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Iedereen moet direct contact met elkaar tot een minimum beperken en mensen met klachten dienen thuis te blijven. Wij volgen bij onze dienstverlening de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Lees voordat u ons bedrijf bezoekt onze Corona-maatregelen.

 

AFSPRAAK MAKEN
Citroën

 


*Deze actie is geldig van 2 november 2020 tot en met 8 januari 2021. Bij het reinigen van het aircosysteem adviseren wij altijd het pollenfilter te vervangen. De prijs voor het reinigen van het aircosysteem is exclusief het vernieuwen van het pollenfilter.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Werkplaatsafspraak

naar de online planner

Actuele Acties

bekijk ze hier

Corona en onze dienstverlening

Meer informatie