Extra scherpe private lease deals

Direct uit voorraad leverbaar


In mei 2020 profiteert u van extra voordelige private lease deals. Dus kom snel naar onze showroom en profiteer van Citroën private lease voordeel! Wilt u vanwege het Corona-virus niet naar onze showroom komen? Wij staan ook online tot uw dienst!

Onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën voor een vast en voordelig maandbedrag? Dat kan nu met dit unieke product voor de particuliere rijder. Met heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen: inclusief reparatie en onderhoud, uitgebreide 24-uurs pechhulp, wegenbelasting, all-riskverzekering, afleveringskosten, afschrijving en rente en overlijdensrisicodekking.

 

PRIVATE LEASE BEDRAG BEREKENEN
Citroën

 

 

Citroën C1

CITROËN C1

VANAF €199,- PER MAAND*

 

 

Citroën C3

CITROËN C3 FEEL EDITION

VANAF €299,- PER MAAND*

 

 

Citroën C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

VANAF €299,- PER MAAND MET PRIVATE LEASE FLEX**

 

 

Citroën C4 Cactus

CITROËN C4 CACTUS

VANAF €299,- PER MAAND MET PRIVATE LEASE FLEX**

 

 

Citroën C5 Aircross

CITROËN C5 AIRCROSS SUV

VANAF €529,- PER MAAND*

 

 

Citroën Grand C4 SpaceTourer

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

VANAF €519,- PER MAAND*

 

 

* Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op deze pagina voor alle voorwaarden. Aanbieding alleen van toepassing op via PSA Finance aan te vragen Private Lease contracten op geselecteerde auto’s tot en met 8 juni 2020. Uiterste registratie- en afmelddatum 30 juni 2020.

** Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op deze pagina voor alle voorwaarden. Aanbieding alleen van toepassing op via PSA Finance aan te vragen Private Lease contracten op geselecteerde auto’s tot en met 8 juni 2020. Uiterste registratie- en afmelddatum 30 juni 2020. Private Lease FLEX: met deze extra (optionele) service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. Dus zonder het betalen van beëindigingskosten. In de volgende gevallen zijn er met Private Lease FLEX geen beëindigingskosten verschuldigd: overlijden, gedwongen ontslag wat niet de eigen schuld is, 80% of meer arbeidsongeschiktheid, echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap en/of emigratie. Voorwaarde is dat u aantoonbaar verlies van inkomen heeft en dus de maandtermijn van uw Private Lease auto niet meer kunt bekostigen. U moet dit wel met overtuigend bewijsmateriaal aan tonen aan ons. En u heeft verder aan alle lopende verplichtingen van uw Private Lease contract voldaan. Private Lease Flex geldt voor de eerste contractant in het contract.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Contactinformatie

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen