Citroën C5 Aircross: Comfort Class SUV

Tijdelijk vanaf €29.990,- of vanaf €449,- per maand

 

Nog deze maand comfortabel wegrijden in een ruime Citroën C5 Aircross SUV met zijn unieke veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en Advanced Comfort Seats? Bekijk snel de actuele voorraad of bereken in een paar stappen de inruilwaarde van uw huidige auto en profiteer van de extra comfort upgrade bonus.

Al sinds de oprichting van Citroën in 1919 zijn onze auto’s toonaangevend op het gebied van comfort. Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën in oktober nog eens extra comfortabel te maken is op geselecteerde modellen een comfort upgrade bonus van toepassing. U kunt deze comfort upgrade bonus besteden aan een upgrade naar een luxere versie, extra comfort verhogende fabrieksopties, extra inruil op uw huidige auto of gewoon een extra korting op het aanschafbedrag. Aan u de keuze!

 

INRUILWAARDE BEREKENEN
Citroën

 

Citroën C5 Aircross

CITROËN C5 AIRCROSS SUV

  • Bagageruimte tot 720 liter, verschuifbare achterbank met 3 individueel verstelbare stoelen.
  • Automatische dual zone airconditioning
  • CITROËN Connect Radio DAB+
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer en parkeersensoren achter

TIJDELIJK RIJKLAAR VANAF €29.990,-. OF PRIVATE LEASE VANAF €449,- PER MAAND

 

 

MEER INFO C5 AIRCROSS SUV
Citroën

 

 

* Getoonde vanafprijs Citroën C5 Aircross PureTech 130 S&S Live € 32.790 incl BTW/BPM en onvermijdbare kosten rijklaarmaken verminderd met Citroën comfortbonus van € 2.800 incl. BTW. Exclusief metallic lak en opties. Comfortbonus € 2.800 incl BTW van toepassing op C5 Aircross PureTech 130 Live bij particuliere aanschaf van 1 tot en met 31 december 2020. Op versies Feel en Shine is een Comfort upgrade bonus ter waarde van € 1.250 incl BTW in combinatie met een inruilpremie oplopend tot €1.500 incl BTW van toepassing. De getoonde comfort upgrade bonus en inruilpremie is van toepassing bij particuliere aanschaf van een nieuwe Citroën C5 Aircross van 1 tot en met 31 december 2020. Registratie en afmelden uiterlijk 31 december 2020. Comfort upgrade bonus te besteden aan een upgrade naar luxere uitvoering, extra fabrieksopties, extra inruil of extra korting op het aanschafbedrag. Fleet en (private) lease klanten uitgesloten van deze aanbieding. Aanbieding niet van toepassing op Business en Business Plus versies. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

C5 Aircross SUV

modelinformatie

Snel leverbaar

personenwagens

Corona en onze dienstverlening

Meer informatie