100 jaar Citroën: Speciale Origins-modellen

100 jaar Citroën / 100% Comfort / 100% Inspired By You

Jubileumvoordeel tot €3.500,- !

Citroën viert haar 100-jarig jubileum met unieke uitvoeringen van de Citroën C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus en Grand C4 SpaceTourer. Trots op haar 100-jarige geschiedenis van creativiteit en innovatie onthult Citroën de Collector’s Edition Citroën Origins. Deze gelimiteerde uitvoeringen zijn geïnspireerd door 100 jaar durf en innovatie.

Uitrusting
Alle Origins uitvoeringen zijn standaard voorzien van een zeer rijke uitrusting. Daarnaast onderscheidt deze speciale lijn zich door verschillende grafische elementen in de kleur Bronze en in de stijl van een tandwieloverbrenging (de dubbele chevrons), met onder meer een speciale striping op de buitenspiegelkappen en de achterklep.

Jubileumvoordeel
Wie jarig is trakteert, diverse voorraadmodellen zijn nu verkrijgbaar met jubileumvoordeel tot wel € 3.500,-!

 

Citroen C1 Origins

C1 Origins

Citroën C1 Origins heeft standaard een rijke uitrusting met o.a. touchscreen met Apple CarPlay, zwarte licht metalen velgen, extra getinte ruiten achter, automatische airconditioning, two-tone dak en een achteruitrijcamera. Leverbaar in 4 chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: Blanc Lipizan, Gallium Grey, Carlinite Grey en Caldera Back. U herkent een echte Citroën Origins aan de bronskleurige design elementen. Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C1 Origins tot € 1.750 jubileumvoordeel; bestaande uit € 500 Origins uitrustingsvoordeel en daarbovenop trakteren wij in oktober op een inruilbonus oplopend tot € 1.250.

 

Citroen C3 Origins

C3 Origins

Maak kennis met Citroën C3 Origins, standaard rijk uitgerust met zwarte licht metalen velgen, navigatie, DAB+ radio, achteruitrijcamera, two-tone dak, 11 rijhulpsystemen, speciale Origins bekleding, vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema’s van het exterieur. Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Origins tot € 3.500 jubileumvoordeel; bestaande uit € 2.500 Origins uitrustingsvoordeel en daarbovenop trakteren wij in oktober op een extra voorraadpremie van € 1.000.

 

 

Citroen C3 Aircross Origins

C3 Aircross SUV Origins

De Citroën C3 Aircross SUV Origins is leverbaar in vier chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: Natural White, Ink Black Platinium Grey en Cosmic Silver.Dit jubileummodel is rijk uitgerust met o.a. navigatie, DAB+ radio, regensensor, de mogelijkheid tot draadloos opladen van uw mobiele telefoon, zwarte licht metalen velgen en voorzien van een “Origins”-badge, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard die harmonieert met de kleurthema’s van het exterieur. Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C3 Aircross SUV Origins tot € 3.500 jubileumvoordeel; bestaande uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, € 1.000 verkoopbonus en daarbovenop trakteren wij in oktober op een extra voorraadpremie van € 1.000.

 

Citroen C4 Cactus Origins

C4 Cactus Origins

De grijze bekleding met goudkleurige sierstiksels en de “Origins”-badges, speciale vloermatten en een bronskleurige omlijsting van het dashboard maken Citroën C4 Cactus Origins een opvallende verschijning. De zwarte 17”lichtmetalen velgen zijn standaard, net als de navigatie, de regen- en lichtsensor, automatische airconditioning, Park Assist (automatisch inparkeren), Keyless entry, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter. Ontdek zelf de standaard rijke uitrusting van Citroën C4 Cactus Origins. Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een C4 Cactus Origins tot € 3.500 jubileumvoordeel; bestaande uit € 1.500 Origins uitrustingsvoordeel, € 1.000 verkoopbonus en daarbovenop trakteren wij in oktober op een extra voorraadpremie van € 1.000.

 

Citroen Grand C4 SpaceTourer Origins

Grand C4 SpaceTourer Origins

Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins is leverbaar in drie chique en ingetogen kleurnuances voor de carrosserie: wit, zwart en grijs. U herkent een echte Origins aan de bronskleurige design elementen. De rijk uitgeruste Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins is o.a. voorzien van Xenon verlichting met bochtenfunctie, Park Assist (automatisch inparkeren), 17” licht metalen velgen, Adaptive Cruise Control, navigatie, DAB+ radio en een achteruitrijcamera. Tijdelijk profiteert u bij aankoop van een Grand C4 SpaceTourer Origins tot € 3.500 jubileumvoordeel; bestaande uit € 2.000 Origins uitrustingsvoordeel, € 500 verkoopbonus, en in oktober een extra voorraadpremie van € 1.000.

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Contactinformatie

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen

Ons bedrijf

lees meer