Citroën C3 voordeel in januari

We hadden één C3 kunnen maken, maar het werden er 36

 

De Citroën C3 is compact maar verrassend ruim, bewijst zich in de stad en op de grote weg en biedt bij elke rit maximaal comfort. Een auto die te leuk is om in één enkele uitvoering op de markt te zetten. Daarom maakten wij maar liefst 36 verschillende uitvoeringen!

Tot en met 31 januari krijgt u bij aanschaf een upgradebonus van € 1.000 cadeau. Die mag u vrij besteden aan een upgrade naar luxere uitvoering, extra fabrieksopties, extra inruil of extra korting op het aanschafbedrag.

Daarnaast rijdt u tijdelijk al vanaf € 299 per maand in nieuwe Citroën C3 met Private Lease!

Kom snel naar onze showroom voor een proefrit en taxatie van uw huidige auto!

 

ONLINE TAXATIE
Citroën

 

ACTUELE VOORRAAD
Citroën

 

 

Citroën C3

CITROËN C3

Onder andere uit te rusten met: 11 rijhulpsystemen, automatische airconditioning, zuinige PureTech en BlueHDI motoren, two-tone carrosserie kleurencombinaties, de soepele en zuinige EAT6 volautomatische versnellingsbak en Airbumps®. Meer over de Citroën C3.

TIJDELIJK RIJKLAAR VANAF VAN €17.490 VOOR €16.490,-*
OF KIES PRIVATE LEASE VANAF €299,- P.M.*

OFFERTE AANVRAGEN
Citroën

 

* Verkoopprijs incl. kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage, kosten tenaamstelling en inschrijving kentekenregister, excl. metallic lak. Upgradebonus oplopend tot € 1.000 incl. BTW bij particuliere aanschaf van een nieuwe Citroën C3 tot en met 31 januari 2020. Registratie en afmelden uiterlijk 31 maart 2020. Fleet, klein zakelijke en (private) lease klanten uitgesloten van deze aanbieding. Upgradebonus te besteden aan een upgrade naar luxere uitvoering, extra fabrieksopties, extra inruil of extra korting op het aanschafbedrag.

Vanafprijs € 299 per maand op geselecteerde voorraadauto’s Citroën C3 PureTech 82 S&S Feel Edition op basis van een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar incl. BTW. Metallic lak en opties tegen meerprijs. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Private lease aanbieding geldig op aanvragen van 2 tot en met 31 januari 2020, uitsluitend via Citroën Private Lease. Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Kijk op deze pagina voor alle voorwaarden.

De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Zie voorwaarden op Citroën.nl. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland. Typefouten voorbehouden. © 01-20

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Contactinformatie

Actuele Acties

bekijk ze hier