Business Days 23 t/m 25 mei

Citroën bestaat 100 jaar en dat vieren wij met aantrekkelijk voordeel op diverse modellen. Zoals de Citroën Business modellen, die alles waarmaken wat zij beloven. Praktisch en veelzijdig in het dagelijks gebruik, krachtige motorprestaties, veel comfort in het interieur, een hoog laadvermogen en zuinig met brandstof!

Wie Jarig is trakteert

Ter ere van het jubileum van Citroën houden wij speciale Business Days van 23 tot en met 25 mei. Het is dan extra aantrekkelijk om een nieuwe Citroën Berlingo VAN, Jumpy of Jumper aan te schaffen, want u profiteert van duizenden euro’s voordeel. Maar ook de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV maken wij nu extra interessant voor u!

Verruimde openingstijden

Noteer onze showdagen in uw bedrijfsagenda en zet koers naar onze showroom. Wij demonstreren u graag de vele mogelijkheden van op- en ombouw, zoals een aangepaste vloer of lat-om-lat betimmering. Alles is mogelijk, van gekoelde opbouwcombinaties tot personenvervoer. U kunt rekenen op een messcherp en maatwerk aanbod, dus mis het niet! Tijdens de Business Days hebben wij extra ruime openingstijden:

  • Donderdag 23 mei: 07:30 – 20:00u.
  • Vrijdag 24 mei: 07:30 – 20:00u.
  • Zaterdag 25 mei: 09:00 – 15:00u.

 

Lees hier de actievoorwaarden


Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.